Infinity FX35 за донат в 500 грн

Infinity FX35 за донат в 500 грн

Шановні друзі!

З радістю повідомляємо, що за рік нашої волонтерської роботи разом з вами, нашими донорами, ми придбали 50 автомобілів для підтримки наших військових на фронті. Недавно сталася подія, яка розчулила наших підписників. Ліквідатор трагедії на Чорнобильській АЕС звернувся до нас, щоб подарувати свою машину військовим. Ми передали її в березні 2023 року в Авдіївку 137 бригаді і тепер це авто використовують для підвезення продуктів військовим на позиції. Це стало символом нашої безмежної вдячності за мужність та жертовність наших захисників.

Але наші донори не зупинилися на цьому. Юлія Муратова запропонувала подарувати свій автомобіль Infiniti FX 35 на фронт. Ця машина не підходить для військових потреб, ми запропонували Юлі розіграти її серед наших донорів. Ми оголосили збір на 18 авто для ЗСУ і після того як зберемо всю суму в 99 000 євро, розіграємо авто в прямому етері серед донорів. Ціна одного номерка лотереї -  500 грн. Таким чином, замість однієї машини, ми зможемо передати військовим цілих 18! І це тільки початок!

Ми дуже вдячні всім бізнесам, які долучилися до нашої ініціативи та запропонували подарунки нашим донорам. На сьогоднішній день, 05.05.2023, ми придбали вже 10 автомобілів за місяць акції. Але це тільки початок! Ще багато роботи потрібно зробити, щоб забезпечити наших військових необхідним транспортом.

Тож долучайтеся до нашого проекту і давайте разом забезпечимо наших захисників транспортом, а вас - наших дорогих донорів - приємними подарунками. Нехай живе Україна!