Пенсіонер-добродій

Пенсіонер-добродій

Віктор Андрійович - це людина, яка діє не просто словами, а вчинками. Нещодавно наш благодійний фонд мав честь познайомитися з цим пенсіонером, який живе в маленькому містечку Барвінківщини. Він став прикладом для нас у відданості Україні та підтримці наших військових.

У лютому 2023 року, коли ми збирали кошти на БТР для ЗСУ, Віктор Андрійович вирішив долучитися до нашої ініціативи. Він зателефонував до редакції газети, де вийшла публікація про наш фонд, і передав журналісту готівку на підтримку військових. Ми були здивовані і вражені його вчинком, оскільки Віктор Андрійовичу 86 років, він вдовець та живе сам. Однак, він настільки сильно відчував потребу допомогти армії, що не міг залишитися осторонь.

Коли ми спробували повернути кошти, Віктор Андрійович настійно відмовився від цього. Він наголошував, що хоче допомагати військовим і відчувати свій внесок у важливій місії захисту України. Тому, коли він пропонував подарувати генератор та бензопилу військовим в Бахмуті, ми були ще раз приголомшені його великою душею та готовністю допомагати. Військові Третього Прикордонного Загону з Бахмуту записали йому відео-подяку.

Ми бажаємо, щоб приклад Віктора Андрійовича став натхненням для багатьох людей, які також хочуть допомогти військовим та нашій країні. Давайте разом підтримаємо нашу армію та показуємо свою відданість Україні.