Подарунки донорам

Подарунки донорам

Привіт, друзі!

Хочемо поділитися з вами чудовими новинами щодо наших зборів на підтримку Збройних Сил України. Недавно один з наших донорів подарував нам Інфініті FX35, щоб ми зібрали кошти на придбання 18 автомобілів для ЗСУ та розіграли цей вражаючий приз серед наших донорів.

З радістю повідомляємо, що ми вже придбали 11 автомобілів з 18! Це величезна перемога, яку ми отримали завдяки підтримці кожного з вас. Ваша підтримка дуже важлива для наших військових, які потребують необхідних ресурсів для захисту нашої країни.

Також хочемо згадати про наші розіграші, які проводимо після кожного зібраного авто. Ми даруємо підписаний прапор підрозділу, для якого збирали кошти, а також чудові подарунки від наших спонсорів. Серед подарунків - сертифікати на ніжну білизну, косметику, татуювання, навчання в школі англійської мови, квитки в кіно, фотосессії, масажі та інше.

Розіграші ми проводимо в прямому етері на нашій сторінці в Інстаграм. Записи етерів зберігаються в дописах.

Ще раз дякуємо кожному з вас, хто долучився до нашої ініціативи. Ваша підтримка - це найбільший дар, який ви можете дати нашим військовим. Разом ми зможемо зробити більше та допомогти тим, хто захищає нашу країну. Залишайтесь з нами та долучайтеся до наших акцій!